Dupa cum am mentionat in post-ul anterior, astazi am pregatit (nu eu!!) rice noodles cu legume si curry!
Timp de preparare: aproximativ 20 min
Dificultate: scazuta
Ingrediente pentru 2-3 portii:
- 300 gr spicy&aromatic Singapore rice noodles
- 50 gr morcovi
- 50 gr telina
- 50 gr nap
- 50 gr varza rosie
- 1 ceapa medie
- cateva frunze de coriandru
- putin praf de curry
- 1 lingura sirop de soia
- 1-2 linguri de apa
- 1 lingura ulei de masline extra vergine
- cateva boabe de piper
- nucsoara (noce moscata)
- sare
Pasii urmati:
- se incalzeste uleiul intr-o tigaie (incapatoare!!)
- se adauga nap, telina si morcovii taiati foarte subtire si se lasa la calit pentru aproximativ 5 minute amestecand incontinuu (nu acoperiti tigaia!!)
- se adauga, peste cele mentionate anterior: varza rosie, ceapa si frunzele de coriandru si se mai lasa la calit pentru aproximativ 5-7 minute adaugand in acest timp apa, siropul de soia, piper, sare, curry - amestecand incontinuu;
- se adauga spicy&aromatic Singapore rice noodles si se lasa la calit pentru alte 5 minute
- se pune continutul in farfurie iar peste acesta se presara putina nucsoara
Pofta buna! Buon appetito!!!
Grazie J.G.
Reteta facuta de J.G.
Sfat:
- daca nu aveti de unde sa cumparati "spicy&aromatic Singapore rice noodles" folositi taietei/fidea de orez sau taietei/fidea normala
- spicy&aromatic Singapore rice noodles contine (reteta mentionata pe ambalaj): taietei de orez, Singapore dressing preparat din sirop de glucoza, apa, ginger, praf de curry, usturoi, ulei, chili, otet balsamic, sare;
- daca nu aveti sirop de soia puteti folosi otet balsamic
- puteti adauga/scoate legumele in/din reteta dupa preferinte
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu