Sa vedem ce a iesit!!
Ingrediente:
- 300ml faina integrala (adica app.1,3 cani http://www.dianasdesserts.com/index.cfm/fuseaction/tools.measures/Measures.cfm)
- 100ml apa
- 6 lingurite zahar
- 3 lingurite miere de albine
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1 lingurita otet
Pasii pe care i-am urmat:
- am pus faina in carafa pana la nivelul de 300ml
- am stins bicarbonatul de sodiu in otet si l-am adaugat peste faina
- am adaugat zaharul si apa clocotita si am amestecat bine compozitia pana ce am obtinut o pasta omogena
- am adaugat in final si mierea de albine
- am amestecat compozitia incorporand mierea
- am preincalzit cuptorul la 180 grade
- am asezat hartia de copt in tava de copt
- am format bilute din compozitie, pe care le-am plasat in tava
- am introdus tava in cuptor pentru 25 min
- dupa 40 min biscuitii mei au fost gata!
Fast and furious!! Pofta buna!!
Cacao, zahar, bicarbonat stins cu otet
Apa clocotita turnata peste ingrediente
Rezultatul dupa ce am adaugat 100ml apa
Am adaugat mierea
Compozitia finala!
Biscutii inainte de a intra la cuptor
Biscutii inainte de a intra la cuptor
Biscuitii numa' numa' scosi din cuptor!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu